Kwaliteitsschilder- en Decoratiewerken Patrick Wolfcarius is gestart begin juli 1995. Tot op vandaag staat het bedrijf garant voor een hoogstaande afwerking met oog voor detail. Onze doeltreffende werkmethode zoals: correcte afspraken en verzorgd werk is dé basis waarop we ons baseren.

In maart 2011 beslist onze zoon Elias om ook zelfstandig te starten. Painting Wolfcarius is geboren. Wij streven naast het leveren van kwalitatief vakwerk ook naar een uitstekende dienstverlening en persoonlijke ondersteuning voor elke klant. Net dat tikkeltje méér...

Advies

Voor de nieuwste trends in de woningdecoratie biedt Painting Wolfcarius u technisch en kleuradvies aan over diverse verfsystemen en wandbekledingen. Tal van decoratieve technieken zoals kalkverftechnieken, stucco's, … maar ook eigen creaties. Deze worden getoond op borden van afmeting 60 x 40 cm.

Materialen

Painting Wolfcarius is uitgerust met allerhande professionele apparatuur: eigen stelling, ladders, allerlei machines, waardoor de klant steeds op een snelle en efficiënte manier bediend wordt.

Kwaliteitsproducten

Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten die zorgen voor een duurzaam en optimaal resultaat.